Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Mr Bean και λασπολόγος έσπασαν τα κοντέρ γελοιότητας για «την έλλειψη υποδομών στα νηπιαγωγεία του Ναυπλίου» τώρα για το Άργος τι λέτε αστροπελέκια;

Ίσως θυμάστε την χλαπάτσα που έφαγε ο Mr Bean για την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και την και καλά αδυναμία του Ναυπλίου να ανταπεξέλθει;
Βέβαια το Ναύπλιο είπε με σοβαρότητα πως τα σχολεία του θα ακολουθήουν το μέτρο άμεσα και μάλιστα η νέα χρονια θα τα βρει έτοιμα. Τότε ηταν που ο Μr Bean διαστρέβλωσε τις δηλώσεις του προέδρου των δασκάλων για να κάνει θεματάκι εις βάρος του Δήμου και έγινε μισητός από τους δασκάλους και την πρωτοβάθμια διεύθυνση τους.
Σήμερα που λέτε η αρχηγάρα του Άργους εβαλε έναν από τους ακολούθους του να πει πως ο Δήμος Άργους δεν θα βοηθήσει στην εφαρμογή του μέτρου και οι πραγματικοί λόγοι είναι ότι θέλουν για κομματικούς λόγους να τη βγουν στο Υπουργείο Παιδείας. Αλλά τώρα που ο φύλαρχος σαμποτάρει ο Mr Bean κάνει τον κινέζο.

Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε την δήλωση του ακολούθου της αρχηγάρας για να κάνετε καινούργιο συκώτι με τα επιχειρήματα του.
Μόνο που δεν μας λέει πως του απέσπασαν την υπογραφή με βασανιστήρια... Αμ έτσι εξηγείται γιατί στο Άργος δεν πάει ούτε κουτση κουρούνα, ο μονάρχης έχει πάρει απόφαση να τσακωθει με όλους τους φορείς και τους θεσμικούς και δεν διστάζει να κάνει ρόμπα και τους δικούς του βάζοντας τους να παίρνουν πίσω τις υπογραφές τους!
Τώρα αρχίζουν να τρέχουν όλοι στα βήματα του Κωστούρου!!!!
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου