Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Είναι μεγάλος ο καημός για φύλαρχο και τέως...δεν τον σβήνει ο μικρός ο ποταμός

Που λέτε χθες το συντάκτης μας πήγε στην τελέτη έναρξης του Μυκηναϊκού δρόμου που έγινε εντός (χχαχαχαχα) του ποταμιού του φυλάρχου, μας είπαν οτι παραβρέθηκε μόνο η Ντούκω, η Φουντούκω και η Φυστίκω άντε και εφτά, μετρημένοι στα δάχτυλα, κάτοικοι της πόλης. Α και ο Mr Bean για να τραβήξει φωτό που θα κρύβουν την απουσία των ντόπιων, που αφου πρώτα έριξαν άκυρο στον Γαϊτάνο την Μ. Παρασκευή χθες μούτζωσαν καθαρά την σαχλαμάρα με τις βουτιές στο ποτάμι. Επειδή λέμε πάντα αλήθεια θα το πουμε ξεκάθαρα, οι Αργείτες έρχονται για διασκέδαση σχεδόν αποκλειστικά στο Ναύπλιο γιατί γκώσανε με τις διάφορες κιτσαρίες που τους προσφέρει για θέαμα ο φύλαρχος.
Για αυτό αυτή την εβδομάδα θα δείτε ένα φύλαρχο με τα νεύρα κρόσια, γιατί την πιάνει τη δυσαρέσκεια του λαού της πόλης του για την μηδενική εμπορική κίνηση εξαιτίας της ανάπλασης και της ανυπαρξίας εκδηλώσεων. Θα το δείτε ο φύλαρχος από την ταβανωμένη του τσαντίλα θα μιλήσει στο τηλεπαράθυρο 2 ώρες την επόμενη Παρασκευή αντί μια ώρας που μιλησε προχθες. Ξέρει πλεόν ότι οι Αργειτες τον βρίζουν που έκανε το Άργος αβίωτο χωρις άνθρωπο τα βράδυα και τα σαββατοκύριακα. 

Σοβαρά τώρα, ο φύλαρχος πάει να πεθάνει γιατί εξαιτίας του έγινε η διασπαση στην Νέα Δημοκρατία του Άργους, με τις διπλες υποψηφιότητες στις εκλογες της ΝΟΔΕ και κυρίως γιατί πολλοί αυτού του χώρου αποφάσισαν ότι θα στηρίξουν και μάλιστα με πίεση πολιτικό με εμπειρία και επαφές. Λίγο να τσιμπήσει σε δραστηριότητα και στυλ αυτός ο πολιτικός θα τον κάνει τ' αλατιού τον φύλαρχο. 

Για αυτό και ο τεως που δεν περνάει στιγμή που να μην εκθειάσει τον φύλαρχο είναι σε βαρύ προβληματισμό, του έρχονται και αυτούνου τα ίδια χαμπερια. Σου λέει η παρακμή για τον φύλαρχο έρχεται και εγώ από εκεί που περίμενα να με αβαντάρει τώρα θα μείνω μπουκάλα με την τσιπουροπαρέα. Δηλαδή τον Mr Bean, τον καϋμένο τον λασπολόγο και τον προέδρο που με αυτούς δεν πας ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα, καλά για δημαρχία δεν το συζητώ ούτε με το κυάλι.

ΥΓ. Αν μετρήσετε πάνω από εφτά Αργείτες στις φωτογραφίες από τα site για την χθεσινή  πατάτα - φιέστα του φυλάρχου να μου τρυπήσετε τη μύτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου