Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Σφαλιάρα με θόρυβο που άκουσαν ....όλοι!!!

Το εύκολο συμπέρασμα απο τις τοπικές στη ΝΔ είναι ότι τράπουλα μοιράστηκε κατά του Δημάρχου στο Άργος και κατ' επέκταση κατά του κολλητού του τέως στο Ναύπλιο. Η πρώτη σοβαρή μάχη σε μαζικό επίπεδο κατά των παραπάνω κερδήθηκε και από εδώ και πέρα τα χαστούκια θα είναι συνεχόμενα.
Ο χώρος όλο και θα λιγοστεύει για τους μίζερους παρτάκηδες υπερ των σοβαρών που αποφάσισαν να πάρουν ξανά την κατάσταση στα χέρια τους στο Άργος. Στο Ναύπλιο δεν το συζητώ Αργειτοκουμπάρος και τέως παραμιλάνε γιατί μετά την ήττα στο επιμελητήριο το δεύτερο στραπάτσο έσκασε με θόρυβο. Νόμιζε ο Αργειτοκουμπάρος πως θα κάνει περίπατο και επίδειξη δύναμης με τρανταχτή διαφορά, αλλά είναι τέτοιο το σοκ και η ήττα που έλουσε με κρύο ιδρώτα όλα τα μέλη  της τσιπουροπαρέας. Οι σοβαροί από όλους τους πολιτικούς χώρους ποτέ δεν έδωσαν την παραμικρή σημασία στις φιλοδοξίες του τέως και μετά τις εκλογές της ΝΟΔΕ το συμπερασμα είναι ότι οι λογικοί και οι σοβαροί θα στηρίξουν Κωστούρο.
 Ήδη ο δημοσιογράφος Mr Bean το μύνησε στην τσιπουροπαρέα" σας εγκαταλείπω, είστε άχρηστοι, θα πάω να φτιάξω το προφιλ του μαθουσάλα του να πουμε και θα τον βγάλω δήμαρχο"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου