Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Τα κόλλυβα για το μνημόσυνο της Τουριστικής Σχολής πάλι ο κόσμος θα το πληρώσει κ. Αναγνωσταρά;

Αφού κάποιοι έχουν εμμονή με τα μνημόσυνα ας φέρουμε όλοι στη μνήμη μας τη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων που είχε έδρα το Δήμο Ναυπλίου και τα τελευταία χρόνια το πιο τουριστικό του μέρος το Τολό. Με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την αδιάφορη στάση του τότε δημάρχου Αναγνωσταρά που ελαφρά τη καρδία τη «δώρισε» στον πολιτικό του συνεργάτη Καμπόσο.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την απώλεια της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων χωρίς καμία αντίσταση επειδή ο τότε δήμαρχος Αναγνωσταράς είχε αποφασίσει ότι το πολιτικό του μέλλον (ήθελε να πάει για βουλευτής τότε ) του επέβαλε να κάνει την ¨πάπια¨.

Η σχολή σύμβολο για το Τολό και το Ναύπλιο θυσιάστηκε στο βωμό της προεκλογικής εκστρατείας του τέως Δημάρχου Αναγνωσταρά.

Με την ευκαιρία του μνημοσύνου της Τουριστικής Σχολής ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή και ας καλέσουμε τους ανθρώπους του Τουρισμού να ρωτήσουν το απλό.

Τα κόλλυβα του μνημοσύνου για την Τουριστική Σχολή ποιός θα τα πληρώσει;

Πάλι ο κόσμος του τουρισμού που πλήρωσε και την αδυναμία και ανεπάρκεια του τότε Δημάρχου Αναγνωσταρά να διατηρήσει τα επί δεκαετίες κεκτημένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου