Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Να γιατί ευχαριστούν οι γονείς το Δήμο...Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!!!


Στο βίντεο του 2011 ο κ. Αναγνωσταράς δήμαρχος τότε λίγους μήνες πριν το «σκάσει» από τα προβλήματα της δημαρχίας ευχαριστεί τους γονείς διότι όπως λέει καθάρισαν το σχολείο, κουβάλησαν τα σχολικά βιβλία και ετοίμασαν το σχολείο για τα παιδιά το οποίο σχολείο δεν θα μπορούσε να ανοίξει χωρίς αυτούς. Δικαιολογία ότι ο Δήμος δεν είχε λεφτά δεν είχε προσωπικό δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Μετά από 8 χρόνια βαθιάς κρίσης κατά την οποία ο κ. Αναγνωσταράς απουσίαζε στάς Ευρώπας ο Δήμος κάνει τα πάντα στα σχολεία και οι γονείς βγάζουν ευχαριστήρια για το Δήμο.
Πως έγινε αυτό το «θαύμα»; Με δουλειά αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον για τα παιδιά μας.

Και ω τι θράσσος ο κ. Αναγνωσταράς που έβαζε τους γονείς σαν είλωτες να ετοιμάζουν τα σχολεία για τα παιδιά τώρα να τους ειρωνεύεται επειδή ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Κωστούρο και τη δημοτική σύμβουλο κυρία Ράλλη που δεν τους βάζουν να σκουπίζουν ,να καθαρίζουν, να μεταφέρουν βιβλία και να ετοιμάζουν σχολεία.

Οι γονείς , οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά είναι αυτοί που βιώνουν κάθε μέρα τη σχολική ζωή και είναι αυτοί που ξέρουν αν πρέπει να ευχαριστήσουν ή όχι.

Μία συγγνώμη είναι οφειλόμενη ενέργεια για την ειρωνεία που τους απευθύνατε «κύριοι»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου