Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Η πρόταση του δημάρχου για το μουσικό σχολείο τους ¨ξεγύμνωσε¨

Να λοιπόν που μία απλή αλλά εξαιρετική πρόταση αρκούσε ώστε να ξεγυμνωθεί όλο το αυτό το σάπιο χρεωκοπημένο σώμα αυτών που λένε ότι ασχολούνται με τα κοινά , ασχολούμενοι όμως αποκλειστικά με τον εαυτούλη τους και ΜΟΝΟ με αυτόν.
Η πρόταση για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας κατάλαβαν ότι είναι ότι σωστότερο έχει πέσει στο τραπέζι για δομή κοινού ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια.
Αναμφισβήτητα σωστή και ο δήμαρχος Ναυπλίου ο μόνος χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να την διατυπώσει.
Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι ακολούθησε έτσι ώστε για να γίνει κατανοητό πως μόνο με προτάσεις τέτοιου τύπου θα έχουμε κάποια καλυτέρευση.

Χρηστάκης : αντίδραση!
Βγαίνει πρώτα ο ¨σημαιοφόρος¨  του λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της πρότασης και μιλάει για ατόπημα πολιτικό.
Η δημόσια έκφραση πρότασης πολιτικό ατόπημα!!!
Πόσο ηλίθιους μας περνάς ρε φίλε;;;;
Και πόσο νομίζεις ότι δεν πήραμε χαμπάρι ότι εσύ και ο εντολέας σου πριν γράψετε κάτι έχετε συννενόηση (δηλαδή εντολές παίρνετε) με το Άργος.
Μετά βγαίνει ο κυρ Χρήστος και κατηγορεί το δήμαρχο ότι αγνόησε το δημοτικό συμβούλιο.
Άκουσον άκουσον, ο δήμαρχος διατύπωσε δημόσια πρόταση για συζήτηση και και αυτό σημαίνει ότι αγνοεί το δημοτικό συμβούλιο.
Μα τόσο ηλίθιους μας περνάς και εσύ ρε .......¨ κύριε¨;;;
Ο δήμαρχος δεν πρέπει να συζητάει και να διατυπώνει προτάσεις ούτε να ακούει αιτήματα και να τα φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο γιατί ο Γραμματικόπουλος λέει ότι έτσι αγνοείται το δημοτικό συμβούλιο!!!
 Τι λες ρε .....κύριε; Ρε καρεκλολάτρη......
Αντί να επικροτήσεις την πρόταση σε πήραν ......τηλέφωνο από το Άργος να βγεις να βρίσεις το δήμαρχο εσύ και οι αυλικοί σου.
Μόνο τα πιόνια του Άργους το κάνουν αυτό ...... για σκέψου την κατάντια σου λίγο.

Καμποσικά κουτάβια : αντίδραση!
Δεν θα ασχοληθώ με τη συμπεριφορά των άλλων καμποσικών κουταβιών του Ναυπλίου που βγήκαν να την πουν στο δήμαρχο χωρίς κανένα επιχείρημα.

¨Αλλοπροτασίτης¨: αντίδραση!
Εντυπωσίασε η πολιτικάντικη συμπεριφορά του ¨Αλλοπροτασίτη¨ Μπάμπη ο οποίος ούτε που ασχολήθηκε με την εξαιρετική ¨Αλλη Πρόταση¨ για το μουσικό Σχολείο αλλά είπε ότι έπρεπε να τηλεφωνηθούν οι δήμαρχοι!!! Τατιάνα Στεφανίδου και Μένιος Φουρθιώτης μαζί!!!!

Για την εξαιρετική πρόταση τίποτα. Αυτό είναι το ενδιαφέρον τους για το συμφέρον του τόπου. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ λυπηρό και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ

Με τους γείτονες θα ασχοληθώ συντόμως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου